Forum

Powrót NIe chcę dawać dwóch dni na uzupełnienie, pozwolicie?

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Wykonawca dostarczył pismo, że nie złoży podmiotowych środków dowodowych (bo się przeliczył, a właściwie nie doliczył) a ja chcę go wezwać do uzupełnienia ze 128 ale nie chcę mu dawać 2 dni bo się nie wyrobię w tym tygodniu z wezwaniem kolejnego.
Do tej pory dawałem 3 dni na oświadczenia, 5 jeżeli były dokumenty.
Pozwolicie?
W końcu jest napisane: w wyznaczonym terminie a nie minimum dwudniowym a skoro wiemy, że nie złoży...
Wykonawca dostarczył pismo, że nie złoży podmiotowych środków dowodowych (bo się przeliczył, a właściwie nie doliczył) a ja chcę go wezwać do uzupełnienia ze 128 ale nie chcę mu dawać 2 dni bo się nie wyrobię w tym tygodniu z wezwaniem kolejnego. Do tej pory dawałem 3 dni na oświadczenia, 5 jeżeli były dokumenty. Pozwolicie? W końcu jest napisane: w wyznaczonym terminie a nie minimum dwudniowym a skoro wiemy, że nie złoży...
0
2022-05-10 13:48 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Ja bym dała 2 dni i wyznaczyła godzinę zlożenia w piątek, np. do 9:00. Wtedy zdązysz wezwac kolejnego w tym tygodniu :)
Ja bym dała 2 dni i wyznaczyła godzinę zlożenia w piątek, np. do 9:00. Wtedy zdązysz wezwac kolejnego w tym tygodniu :)
0
2022-05-10 13:57 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy