Forum

Powrót Wezwanie wykonawcy

EK

Ewelina Kołodziejska

3

Wykonawca został wezwany za pomocą poczty elektronicznej do złożenia dokumentów na podstawie art. 274 ust. 1 ustawy z 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. 2021 poz. 1129 z późn. zm.)

Wykonawca w odpowiedzi na emaila przesłał podpisane profilem zaufanym dokumenty. Nie przesłał pisma przewodniego do nich. Zaś samym emailu jest podpis wykonawcy tj. nazwa firmy i dane osoby, która wysłała emaila.

Czy mogę uznać tak złożone dokumenty? Czy mam domagać się do tego pisma przewodniego w formie lub postaci elektronicznej?
Wykonawca został wezwany za pomocą poczty elektronicznej do złożenia dokumentów na podstawie art. 274 ust. 1 ustawy z 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. 2021 poz. 1129 z późn. zm.) Wykonawca w odpowiedzi na emaila przesłał podpisane profilem zaufanym dokumenty. Nie przesłał pisma przewodniego do nich. Zaś samym emailu jest podpis wykonawcy tj. nazwa firmy i dane osoby, która wysłała emaila. Czy mogę uznać tak złożone dokumenty? Czy mam domagać się do tego pisma przewodniego w formie lub postaci elektronicznej?
0
2022-05-12 09:05 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

a po co Ci pismo przewodnie?? Przeciez wymagałaś zlożenia dokumentów i dokumenty masz. Z dokumentów wiesz kogo dotyczą.
a po co Ci pismo przewodnie?? Przeciez wymagałaś zlożenia dokumentów i dokumenty masz. Z dokumentów wiesz kogo dotyczą.
0
2022-05-12 09:06 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy