Forum

Powrót Brak ofert w postępowaniu z podziałem na części i co dalej...

I.

Ilona .....

0

Witam. Może podpowiecie czy jest taka możliwość: W przetargu w trybie podstawowym na wykonanie dokumentacji projektowej z podziałem na 3 cześć nie wpłynęły nam żadne oferty (wartość zamówienia - I- 52 000,II - 109 000, III- 98 000,00 ) wydział merytoryczny chce dokonać zmiany terminu oraz warunków realizacji w przypadku części III. Czy w związku z tym możemy:

1. Dla części I i II przeprowadzić postępowanie z wolnej reki na podstawie art. 305 pkt 2 a dla części III nowe postępowanie w trybie podstawowym? lub
2.Dla części I i II przeprowadzić postępowanie z wolnej reki na podstawie art. 305 pkt 2 a dla części III postępowanie zgodnie z regulaminem wewnętrznym ze względu na wartość zamówienia.
Ciekawa jestem Waszych opinie:)
Witam. Może podpowiecie czy jest taka możliwość: W przetargu w trybie podstawowym na wykonanie dokumentacji projektowej z podziałem na 3 cześć nie wpłynęły nam żadne oferty (wartość zamówienia - I- 52 000,II - 109 000, III- 98 000,00 ) wydział merytoryczny chce dokonać zmiany terminu oraz warunków realizacji w przypadku części III. Czy w związku z tym możemy: 1. Dla części I i II przeprowadzić postępowanie z wolnej reki na podstawie art. 305 pkt 2 a dla części III nowe postępowanie w trybie podstawowym? lub 2.Dla części I i II przeprowadzić postępowanie z wolnej reki na podstawie art. 305 pkt 2 a dla części III postępowanie zgodnie z regulaminem wewnętrznym ze względu na wartość zamówienia. Ciekawa jestem Waszych opinie:)
0
2022-05-17 09:44 0

A.

Anna .....

Fachowiec 315

Moim zdaniem dla części I i II można przeprowadzić postępowanie z wolnej reki, jeżeli nie zostaną zmienione warunki zamówienia, natomiast dla części III nowe postępowanie w trybie podstawowym, jeżeli zostaną zmienione warunki zamówienia
Moim zdaniem dla części I i II można przeprowadzić postępowanie z wolnej reki, jeżeli nie zostaną zmienione warunki zamówienia, natomiast dla części III nowe postępowanie w trybie podstawowym, jeżeli zostaną zmienione warunki zamówienia
0
2022-05-17 10:35 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy