Forum

Powrót unieważnienie czynności wyboru najkorzystniejszej oferty

M.

Monika .....

0

Dzień dobry,
Czy unieważnienie czynności wyboru najkorzystniejszej oferty zamieszczam na stronie prowadzonego postępowania i wysyłam też do wykonawców? Jednak wybrana oferta najkorzystniejsza powinna podlegać odrzuceniu czy mogę od razu wezwać kolejnego wykonawcę czy też czekam 5 dni na odwołanie i czy w takim razie wezwać dziś wszystkich wykonawców o przedłużenie terminu związania ofertą bo teraz jest termin związania do 24 maja a wiadomo że przez czynność unieważnienia wyboru najkorzystniejszej oferty nie uda mi się wybrać kolejnego wykonawcy. Pomocy pierwszy raz mam taką sytuację.
Dzień dobry, Czy unieważnienie czynności wyboru najkorzystniejszej oferty zamieszczam na stronie prowadzonego postępowania i wysyłam też do wykonawców? Jednak wybrana oferta najkorzystniejsza powinna podlegać odrzuceniu czy mogę od razu wezwać kolejnego wykonawcę czy też czekam 5 dni na odwołanie i czy w takim razie wezwać dziś wszystkich wykonawców o przedłużenie terminu związania ofertą bo teraz jest termin związania do 24 maja a wiadomo że przez czynność unieważnienia wyboru najkorzystniejszej oferty nie uda mi się wybrać kolejnego wykonawcy. Pomocy pierwszy raz mam taką sytuację.
0
2022-05-20 10:29 0

A.

Anna .....

Fachowiec 315

Unieważnienie czynności wyboru najkorzystniejszej oferty należy zamieścić na stronie prowadzonego postępowania i wysyłać Wykonawcom. Myślę, że z uwagi na terminy w postępowaniu można wysłać wezwanie o uzupełnienie dokumentów do kolejnego Wykonawcy
Unieważnienie czynności wyboru najkorzystniejszej oferty należy zamieścić na stronie prowadzonego postępowania i wysyłać Wykonawcom. Myślę, że z uwagi na terminy w postępowaniu można wysłać wezwanie o uzupełnienie dokumentów do kolejnego Wykonawcy
0
2022-05-20 10:34 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy