Forum

Powrót Zamówienia planowane a nieprzewidziane - usługi

J.

Justyna .....

9

Ogłosiłam już w tym roku 1 przetarg na usługi sprzątania. W grudniu w planie przewiduję udzielenie kolejnego postępowania na usługi sprzątania w innej lokalizacji.
Szacowałam je oczywiście razem- z podziałem na 2 odrębne postępowania.
Teraz wyskoczyła mi nieprzewidziana potrzeba zamówienia dodatkowej usługi sprzątania na okres 1 miesiąca - czy to zamówienie szacuję wspólnie z powyższymi?
Ogłosiłam już w tym roku 1 przetarg na usługi sprzątania. W grudniu w planie przewiduję udzielenie kolejnego postępowania na usługi sprzątania w innej lokalizacji. Szacowałam je oczywiście razem- z podziałem na 2 odrębne postępowania. Teraz wyskoczyła mi nieprzewidziana potrzeba zamówienia dodatkowej usługi sprzątania na okres 1 miesiąca - czy to zamówienie szacuję wspólnie z powyższymi?
0
2022-05-27 10:07 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

nie widze potrzeby. nie planowane nie sumowane. Byc może ktoś powie że możesz ew. zsumować z tym co będzie w grudniu ale nawet wtedy masz. 30.4 i myslę że spokojnie możesz udzielić wg wartości tej nieplanowanej usługi
nie widze potrzeby. nie planowane nie sumowane. Byc może ktoś powie że możesz ew. zsumować z tym co będzie w grudniu ale nawet wtedy masz. 30.4 i myslę że spokojnie możesz udzielić wg wartości tej nieplanowanej usługi
0
2022-05-27 10:52 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy