Forum

Powrót termin wykonania umowy - zamówienie z możliwością składania ofert częściowych - osoba początkująca

M.

Michalina .....

25

Witam,
robię mój pierwszy przetarg na utwardzenie dwóch różnych dróg gminnych i mam pytanie dot. terminu wykonania zamówienia.
Załóżmy, że w jednej części dam 2 miesiące, a w drugiej 4 miesiące na zrealizowanie zamówienia. Jeśli wygra dwóch innych Wykonawców, to spoko, tak żeby się wyrobili, ale jeśli wygra jeden wykonawca? Będzie musiał wykonać dwie drogi w tym czasie... Czy dać jeden termin np. 6 miesięcy? Jak to wygląda?
Z góry dziękuję :)
Witam, robię mój pierwszy przetarg na utwardzenie dwóch różnych dróg gminnych i mam pytanie dot. terminu wykonania zamówienia. Załóżmy, że w jednej części dam 2 miesiące, a w drugiej 4 miesiące na zrealizowanie zamówienia. Jeśli wygra dwóch innych Wykonawców, to spoko, tak żeby się wyrobili, ale jeśli wygra jeden wykonawca? Będzie musiał wykonać dwie drogi w tym czasie... Czy dać jeden termin np. 6 miesięcy? Jak to wygląda? Z góry dziękuję :)
0
2022-06-07 12:31 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

to jego problem, ty masz wtedy dwie umowy z różnymi terminami realizacji i tak tego pilnujesz. absolutnie żadne 6 miesięcy!!!!
to jego problem, ty masz wtedy dwie umowy z różnymi terminami realizacji i tak tego pilnujesz. absolutnie żadne 6 miesięcy!!!!
0
2022-06-07 13:17 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy