Forum

Powrót KRK spółki czy jej komplementariuszy

M.

Małgorzata .....

99

Aktualna informacja z Krajowego Rejestru Karnego dotyczy spółki czy jej komplementariuszy???? Bardzo proszę o informacje.
Aktualna informacja z Krajowego Rejestru Karnego dotyczy spółki czy jej komplementariuszy???? Bardzo proszę o informacje.
0
2022-06-09 11:25 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

KRK żądamy aby ustalić czy wykonawca będzie podlegał wykluczeniu w przypadku gdy (m.in.):
- urzędującego członka jego organu zarządzającego lub nadzorczego, wspólnika spółki w spółce jawnej lub partnerskiej albo komplementariusza w spółce komandytowej lub komandytowo-akcyjnej lub prokurenta prawomocnie skazano za przestępstwo, o którym mowa w pkt 1;
Ale też:
wobec którego (wykonawcy) prawomocnie orzeczono zakaz ubiegania się o zamówienia publiczne;
Nie znam się na tym ale mi się wydaje, że dotyczy spółki ORAZ komplementariuszy (w zależności w jakim zakresie/celu żądałaś).
Odpowiadam, aby podbić lekko w górę - może "ktoś coś" i mnie naprostuje :-)
KRK żądamy aby ustalić czy wykonawca będzie podlegał wykluczeniu w przypadku gdy (m.in.): - urzędującego członka jego organu zarządzającego lub nadzorczego, wspólnika spółki w spółce jawnej lub partnerskiej albo komplementariusza w spółce komandytowej lub komandytowo-akcyjnej lub prokurenta prawomocnie skazano za przestępstwo, o którym mowa w pkt 1; Ale też: wobec którego (wykonawcy) prawomocnie orzeczono zakaz ubiegania się o zamówienia publiczne; Nie znam się na tym ale mi się wydaje, że dotyczy spółki ORAZ komplementariuszy (w zależności w jakim zakresie/celu żądałaś). Odpowiadam, aby podbić lekko w górę - może "ktoś coś" i mnie naprostuje :-)
0
2022-06-09 13:23 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy