Forum

Powrót Oferta i podwykonawca - ten sam Prezes

M.

Milena .....

2

Witajcie!
Ofertę złożyła firma X. Wykazała jako podwykonawcę firmę Y. Prezesem obu firm jest ten sam człowiek. Wszystkie dokumenty podpisane przez jedną i tą samą osobę (FO, oświadczenia, zobowiązanie do udostępnienia zasobów). Czy taka sytuacja jest prawnie ok?
Z góry dziękuję!
Witajcie! Ofertę złożyła firma X. Wykazała jako podwykonawcę firmę Y. Prezesem obu firm jest ten sam człowiek. Wszystkie dokumenty podpisane przez jedną i tą samą osobę (FO, oświadczenia, zobowiązanie do udostępnienia zasobów). Czy taka sytuacja jest prawnie ok? Z góry dziękuję!
0
2022-06-10 11:27 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

jak dla mnie tak jeśli podpisuje osoba uprawniona do reprezentacji. Masz tylko jedną ofertę i do niej zobowiązanie P3, ale poczekaj na opinie prawników zamawiaczy :). Ja tylko skromny ingynier jestem
jak dla mnie tak jeśli podpisuje osoba uprawniona do reprezentacji. Masz tylko jedną ofertę i do niej zobowiązanie P3, ale poczekaj na opinie prawników zamawiaczy :). Ja tylko skromny ingynier jestem
0
2022-06-10 11:49 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy