Forum

Powrót brak oferty na epuap (jest widoczna jako złożona na miniPortalu)

M.

Małgorzata .....

2

Witam. Na miniPortalu widnieje nazwa Wykonawcy, który złożył ofertę w postępowaniu. Jednak oferta nie wpłynęła na ePUAP. Dodzwoniłam się jakoś do wykonawcy a on przesłał mi potwierdzenie złożenia formularza oferty. Tam gdzie jest informacja "Twój formularz przyjmie" widnieje nazwa innej firmy choć jest ona podobna z nazwy do naszej. Prawdopodobnie wykonawca wysłał do innego adresata, choć nie wiem jak to możliwe skoro wpisał poprawne ID postępowania. Czy mam uznać, że oferta nie wpłynęła?
Jaką informację podać na informacji z otwarcia ofert?
Witam. Na miniPortalu widnieje nazwa Wykonawcy, który złożył ofertę w postępowaniu. Jednak oferta nie wpłynęła na ePUAP. Dodzwoniłam się jakoś do wykonawcy a on przesłał mi potwierdzenie złożenia formularza oferty. Tam gdzie jest informacja "Twój formularz przyjmie" widnieje nazwa innej firmy choć jest ona podobna z nazwy do naszej. Prawdopodobnie wykonawca wysłał do innego adresata, choć nie wiem jak to możliwe skoro wpisał poprawne ID postępowania. Czy mam uznać, że oferta nie wpłynęła? Jaką informację podać na informacji z otwarcia ofert?
0
2022-06-14 12:47 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

ID wpisal poprawne, ale juz potem wybierając adresana na e-Puap wybrał złego. U Nas to jest niestety częste zjawisko, bo Inny Urząd Ma bardzo podbna nazwe, my juz drukowanymi literami zwracamy na to uwage w SWZ, ale to wciąż nic nie daje.
Rozumiem, ze jesteście juz po otwarciu ofert. Wieć zachowac potwierdzenie od wykonawcy i uznac, że oferta nie wpłynęła.
Na końcu informacji z otwarcia możan ewentualnie dopisac, ze na liście na miniPortalu widnieje jeszcze jedna oferta, ale została przesłana do innego zamawiającego, w związku z czym Zamawiajacy nie mół się z nią zapoznac podczas otwarcia ofert.
ID wpisal poprawne, ale juz potem wybierając adresana na e-Puap wybrał złego. U Nas to jest niestety częste zjawisko, bo Inny Urząd Ma bardzo podbna nazwe, my juz drukowanymi literami zwracamy na to uwage w SWZ, ale to wciąż nic nie daje. Rozumiem, ze jesteście juz po otwarciu ofert. Wieć zachowac potwierdzenie od wykonawcy i uznac, że oferta nie wpłynęła. Na końcu informacji z otwarcia możan ewentualnie dopisac, ze na liście na miniPortalu widnieje jeszcze jedna oferta, ale została przesłana do innego zamawiającego, w związku z czym Zamawiajacy nie mół się z nią zapoznac podczas otwarcia ofert.
0
2022-06-14 13:07 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy