Forum

Powrót Podpis elektroniczny

I.

Izabela .....

0

Czy ktoś z Państwa miał podobny przypadek?
Oferta i załączniki zostały podpisane przez osobę upoważnioną do reprezentowania Wykonawcy.
Upoważnienie wygasło, a otwierając ofertę wyskakuje komunikat, że "wystąpiły problemy z co najmniej jednym podpisem".
To tak jakby wygasło upoważnienie osoby podpisującej i to dlatego, ale na dzień składania ofert był podpisany poprawnie.
Oferta jest cały czas ważna? Przy tym postępowaniu przedłużaliśmy TZO.
Czy ktoś z Państwa miał podobny przypadek? Oferta i załączniki zostały podpisane przez osobę upoważnioną do reprezentowania Wykonawcy. Upoważnienie wygasło, a otwierając ofertę wyskakuje komunikat, że "wystąpiły problemy z co najmniej jednym podpisem". To tak jakby wygasło upoważnienie osoby podpisującej i to dlatego, ale na dzień składania ofert był podpisany poprawnie. Oferta jest cały czas ważna? Przy tym postępowaniu przedłużaliśmy TZO.
0
2022-06-20 13:40 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

może tylko wygasł certyfikat w tym czasie, ale w dniu podpisu był ok więc oferta właściwie podpisana. Podobnie z upowaznieniem. jeśli obowiązywało w dniu podpisu to ok.
Mam nadzieję że dobrze zrozumiałem pytanie :)
może tylko wygasł certyfikat w tym czasie, ale w dniu podpisu był ok więc oferta właściwie podpisana. Podobnie z upowaznieniem. jeśli obowiązywało w dniu podpisu to ok. Mam nadzieję że dobrze zrozumiałem pytanie :)
0
2022-06-20 13:41 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy