Forum

Powrót E-zamówienia a strona prowadzonego postępowania

N.

Natalia .....

3

Witam,
aktualnie korzystamy w jednostce z platformy komercyjnej do prowadzenia postępowania w formie elektronicznej.
Czy UZP udostępnił już możliwość składania ofert i komunikacji z Wykonawcami na e-zamówieniach ? Aktualnie można korzystać z miniportalu ale jeszcze przez chwilę z tego co widzę (do 1 września).
Widziałam jakieś komunikaty ale nie korzystałam z tego a jedna ze szkół podpytuje o zapisy do SWZ.
Czy ktoś bardziej zorientowany w temacie obsługi tej części platformy :) ewentualnie gdzie szukać jakiś instrukcji albo przykładowych zapisów?
Witam, aktualnie korzystamy w jednostce z platformy komercyjnej do prowadzenia postępowania w formie elektronicznej. Czy UZP udostępnił już możliwość składania ofert i komunikacji z Wykonawcami na e-zamówieniach ? Aktualnie można korzystać z miniportalu ale jeszcze przez chwilę z tego co widzę (do 1 września). Widziałam jakieś komunikaty ale nie korzystałam z tego a jedna ze szkół podpytuje o zapisy do SWZ. Czy ktoś bardziej zorientowany w temacie obsługi tej części platformy :) ewentualnie gdzie szukać jakiś instrukcji albo przykładowych zapisów?
0
2022-06-20 14:53 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

Chyba jest możliwość składania ofert i komunikacji z wykonawcami na ezamówienia. odnośnie zapisów instrukcji to nie wiem czy jest udostępniona czy też nie, jeśli nie to napisać do pomocy technicznej portalu w tym zakresie.
Chyba jest możliwość składania ofert i komunikacji z wykonawcami na ezamówienia. odnośnie zapisów instrukcji to nie wiem czy jest udostępniona czy też nie, jeśli nie to napisać do pomocy technicznej portalu w tym zakresie.
0
2022-06-20 15:08 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy