Forum

Powrót Przewodniczący Komisji Przetargowej

K.

Kinga .....

42

Wiem, że to jest u każdego zamawiającego wg wewnętrznych ustaleń i różni się, jednak chciałam zapytać Was, jak to jest u Was ? Kto jest Przewodniczącym Komisji i za co bierze odpowiedzialność? Zazwyczaj jak jest specjalista ds. zamówień publicznych to nie on jest Przewodniczącym Komisji. Jak to macie rozwiązane?
Wiem, że to jest u każdego zamawiającego wg wewnętrznych ustaleń i różni się, jednak chciałam zapytać Was, jak to jest u Was ? Kto jest Przewodniczącym Komisji i za co bierze odpowiedzialność? Zazwyczaj jak jest specjalista ds. zamówień publicznych to nie on jest Przewodniczącym Komisji. Jak to macie rozwiązane?
0
2022-06-23 07:19 0

P.

Piotr .....

Fachowiec 512

U mnie we wcześniejszej pracy było tak, że specjalista od zamówień był sekretarzem. Był też jedyną osobą merytoryczną w zakresie zamówień.
Przewodniczącym był dyrektor wydziału/działu, osoba wiedząca o zamówieniach tyle - że zamówienia to przetargi i że najważniejsza jest cena.
U mnie we wcześniejszej pracy było tak, że specjalista od zamówień był sekretarzem. Był też jedyną osobą merytoryczną w zakresie zamówień. Przewodniczącym był dyrektor wydziału/działu, osoba wiedząca o zamówieniach tyle - że zamówienia to przetargi i że najważniejsza jest cena.
0
2022-06-23 07:28 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy