Forum

Powrót odpowiedź na pytanie wykonawcy eZamówienia

B.

Beata .....

3

Czy ktoś z Państwa wie, jak na platformie eZamówienia zamieścić odpowiedź na pytania wykonawcy? Zamieściłam już odpowiedź na stronie jednostki w postępowaniu i odpowiedziałam wykonawcy przez platformę, ale chyba powinnam jeszcze dodać to na eZamówieniach. Z pozycji użytkownika zalogowanego mam status dokumentu "dodany". Po kliknięciu udostępnij dokumenty pojawia się komunikat:
"Postępowanie jest udostępnione publicznie Aby ograniczyć dostępność przejdź do edycji postępowania
Czy jesteś pewien, że chcesz udostępnić przygotowane dokumenty lub formularze?
Jeśli udostępnisz nową wersję Formularza ofertowego, wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub JEDZ, poprzednie upublicznione wersje będą oznaczone jako archiwalne."
Wg mnie oznacza to, że wszystko od początku się udostępni i nie ma możliwości udostępnienia pojedynczego dokumentu.
Czy ktoś z Państwa wie, jak na platformie eZamówienia zamieścić odpowiedź na pytania wykonawcy? Zamieściłam już odpowiedź na stronie jednostki w postępowaniu i odpowiedziałam wykonawcy przez platformę, ale chyba powinnam jeszcze dodać to na eZamówieniach. Z pozycji użytkownika zalogowanego mam status dokumentu "dodany". Po kliknięciu udostępnij dokumenty pojawia się komunikat: "Postępowanie jest udostępnione publicznie Aby ograniczyć dostępność przejdź do edycji postępowania Czy jesteś pewien, że chcesz udostępnić przygotowane dokumenty lub formularze? Jeśli udostępnisz nową wersję Formularza ofertowego, wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub JEDZ, poprzednie upublicznione wersje będą oznaczone jako archiwalne." Wg mnie oznacza to, że wszystko od początku się udostępni i nie ma możliwości udostępnienia pojedynczego dokumentu.
0
2022-06-29 08:05 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

czy strona prowadzonego postepowania sa e-zamówienia?? Z postu rozumiem, że nie. Więc jeśli SWZ i załaczniki nie były zamieszczane na e-zamówieniach, to odpowiedzi tam tez się nie zamieszcza.
czy strona prowadzonego postepowania sa e-zamówienia?? Z postu rozumiem, że nie. Więc jeśli SWZ i załaczniki nie były zamieszczane na e-zamówieniach, to odpowiedzi tam tez się nie zamieszcza.
0
2022-06-29 08:11 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy