Forum

Powrót zabezpieczenie należytego wykonania umowy

P.

Paula .....

1

Witam,

W umowie mam zapis, że zabezpieczenie należytego wykonania umowy wykonawca ma wnieść w dniu podpisania umowy...
czy zabezpieczenie należytego wykonania umowy ma też być widoczne u zamawiającego na koncie w tym dniu? bo Wykonawca może wnieść zabezpieczenie należytego wykonania umowy godzinę przed popisaniem umowy a Zamawiający może to widzieć u siebie dopiero na następny dzień...
czy to już nie ważne, a ważne tylko aby wykonawca wniósł zabezpieczenie należytego wykonania umowy i dał potwierdzenie?
Witam, W umowie mam zapis, że zabezpieczenie należytego wykonania umowy wykonawca ma wnieść w dniu podpisania umowy... czy zabezpieczenie należytego wykonania umowy ma też być widoczne u zamawiającego na koncie w tym dniu? bo Wykonawca może wnieść zabezpieczenie należytego wykonania umowy godzinę przed popisaniem umowy a Zamawiający może to widzieć u siebie dopiero na następny dzień... czy to już nie ważne, a ważne tylko aby wykonawca wniósł zabezpieczenie należytego wykonania umowy i dał potwierdzenie?
0
2022-06-29 11:41 0

A.

Anna .....

Fachowiec 315

W mojej ocenie zabezpieczenie powinno być już na koncie tak jak wadium
W mojej ocenie zabezpieczenie powinno być już na koncie tak jak wadium
0
2022-06-29 11:44 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy