Forum

Powrót Brak kafelka na e- zamówieniach!

A.

Agnieszka .....

19

Mam pytanko czy wszyscy na platformie e-zamówienia przed zalogowaniem na stronę;https://ezamowienia.gov.pl mają widoczny kafelek ,,Dane ogólne o zamówieniach'' lub przycisk ,, Dowiedz się więcej,, ponieważ wchodząc na instrukcję interaktywną -wywoływanie raportu : Raporty-5.2 str 2 u nas tego kafelka nie ma i zastanawiamy się z koleżanką czy to dlatego że jeszcze prowadzimy na miniportalu czy mamy jakiś błąd???
Mam pytanko czy wszyscy na platformie e-zamówienia przed zalogowaniem na stronę;https://ezamowienia.gov.pl mają widoczny kafelek ,,Dane ogólne o zamówieniach'' lub przycisk ,, Dowiedz się więcej,, ponieważ wchodząc na instrukcję interaktywną -wywoływanie raportu : Raporty-5.2 str 2 u nas tego kafelka nie ma i zastanawiamy się z koleżanką czy to dlatego że jeszcze prowadzimy na miniportalu czy mamy jakiś błąd???
0
2022-06-29 14:30 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Ehmm
no nie sądzę, żeby panie i panowie z BZP byli zainteresowani weryfikacją waszej działalności na innym (chociażby mini ale jednak) portalu.
U mnie przed zalogowaniem na stronie nie występują słowa/wyrażenia: Dane ogólne o zamówieniach czy też Dowiedz się więcej.
Podejrzewam, że instrukcja jest nieaktualna ale być może to podejrzenie wynika z mojego (oczywiście nieuzasadnionego) uprzedzenia do osób "ogarniających" portal.
BTW: dziś dostałem komunikat, że hasło mi wygaśnie ale nie mogę go zmienić bo strona sypie błędami aż miło screeny robić :-)
Ehmm no nie sądzę, żeby panie i panowie z BZP byli zainteresowani weryfikacją waszej działalności na innym (chociażby mini ale jednak) portalu. U mnie przed zalogowaniem na stronie nie występują słowa/wyrażenia: Dane ogólne o zamówieniach czy też Dowiedz się więcej. Podejrzewam, że instrukcja jest nieaktualna ale być może to podejrzenie wynika z mojego (oczywiście nieuzasadnionego) uprzedzenia do osób "ogarniających" portal. BTW: dziś dostałem komunikat, że hasło mi wygaśnie ale nie mogę go zmienić bo strona sypie błędami aż miło screeny robić :-)
0
2022-06-29 15:01 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy