Forum

Powrót kwota na sfiansowanie zamówienia

M.

Monika .....

0

Dzień dobry,
jaką kwotę powinnam podać na sfinansowanie zamówienia? Na całość zadania miałam kwotę 100 000 zł wydano już 2800 zł na mapę i 5000 zł na dokumentację ale w tej kwocie głównej jeszcze są tablice nie ma na nie jeszcze umowy i nie wiem czy powinnam jeszcze odjąć te kwotę przewidzianą na tablicę. Czy biorę pod uwagę tylko te środki już wydatkowane?
Dzień dobry, jaką kwotę powinnam podać na sfinansowanie zamówienia? Na całość zadania miałam kwotę 100 000 zł wydano już 2800 zł na mapę i 5000 zł na dokumentację ale w tej kwocie głównej jeszcze są tablice nie ma na nie jeszcze umowy i nie wiem czy powinnam jeszcze odjąć te kwotę przewidzianą na tablicę. Czy biorę pod uwagę tylko te środki już wydatkowane?
0
2022-07-01 10:42 0

W.

Wojciech .....

Fachowiec 814

Podajesz te, które mogą Ci dać ostatecznie. jeśli nic nie zostanie dołożone bo nie ma zgody - to odejmujesz jeszcze tablice - no chyba, że dołożysz ze swoich, ale nie przypuszcam
Podajesz te, które mogą Ci dać ostatecznie. jeśli nic nie zostanie dołożone bo nie ma zgody - to odejmujesz jeszcze tablice - no chyba, że dołożysz ze swoich, ale nie przypuszcam
0
2022-07-01 10:48 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy