Forum

Powrót Dofinansowanie z UE a inne dofinansowania

M.

Malwina .....

5

Cześć, mam krótkie pytanko:
Czy jeżeli mam dofinansowanie ze środków, np. z ministerstwa, które nie pochodzą z UE, to przeprowadzając postępowanie zaznaczam w ogłoszeniach, że jest dofinansowane?
Czy w ogłoszeniach zaznaczam, że jest dofinansowane, tylko i wyłącznie, gdy środki pochodzą z UE?
Cześć, mam krótkie pytanko: Czy jeżeli mam dofinansowanie ze środków, np. z ministerstwa, które nie pochodzą z UE, to przeprowadzając postępowanie zaznaczam w ogłoszeniach, że jest dofinansowane? Czy w ogłoszeniach zaznaczam, że jest dofinansowane, tylko i wyłącznie, gdy środki pochodzą z UE?
0
2022-07-03 11:24 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

Moim zdaniem, jak jest dofinansowanie ze środków, np. z ministerstwa, które nie pochodzą z UE, to przeprowadzając postępowanie nie powinno zaznaczać się w ogłoszeniach, że jest dofinansowane. W ogłoszeniach zaznacza się, że jest dofinansowane, tylko i wyłącznie, gdy środki pochodzą z UE.
Moim zdaniem, jak jest dofinansowanie ze środków, np. z ministerstwa, które nie pochodzą z UE, to przeprowadzając postępowanie nie powinno zaznaczać się w ogłoszeniach, że jest dofinansowane. W ogłoszeniach zaznacza się, że jest dofinansowane, tylko i wyłącznie, gdy środki pochodzą z UE.
0
2022-07-04 06:19 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy