Forum

Powrót Wolna ręka zmiana umowy.

P.

Paulina .....

28

Witam. Czy ktoś z grupowiczów ma doświadczenie i pomoże mi ustalić czy niżej opisana zmiana w umowie będzie zmianą istotną?

Przetarg nieograniczony na paliwo - 1 postępowanie brak ofert. Robimy zamówienie z wolnej ręki. Zainteresowany Wykonawca dostał zaproszenie wraz z załącznikami. Moje pytanie brzmi czy jeśli w przesłanej umowie i formularzu ofertowym mieliśmy upust określony w % to czy w wyniku negocjacji w celu doprecyzowania ceny możemy dokonać zmiany % na złotówki ? Czy będzie to zmiana istotna ?
Witam. Czy ktoś z grupowiczów ma doświadczenie i pomoże mi ustalić czy niżej opisana zmiana w umowie będzie zmianą istotną? Przetarg nieograniczony na paliwo - 1 postępowanie brak ofert. Robimy zamówienie z wolnej ręki. Zainteresowany Wykonawca dostał zaproszenie wraz z załącznikami. Moje pytanie brzmi czy jeśli w przesłanej umowie i formularzu ofertowym mieliśmy upust określony w % to czy w wyniku negocjacji w celu doprecyzowania ceny możemy dokonać zmiany % na złotówki ? Czy będzie to zmiana istotna ?
0
2022-07-04 08:05 0

W.

Wojciech .....

Fachowiec 814

to jest czynnik, który negocjujecie więc nie będzie to w mojej opini żadną zmianą. Wynik jest efektem negocjacji.
to jest czynnik, który negocjujecie więc nie będzie to w mojej opini żadną zmianą. Wynik jest efektem negocjacji.
0
2022-07-04 08:13 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy