Forum

Powrót WOLNA RĘKA

A.

Agata .....

15

Dzień dobry, po raz drugi unieważniłam postępowanie i podjęłam decyzje, aby zrobić wolną rękę postępowanie mam podzielone na 3 części,.
1. Czy w przypadku wolnej ręki mogę przekształcić to w jedno zamówienie (3 części podzielić w jedną)? Gdyż art. 305 ust. 2 mówi, że "a pierwotne warunki zamówienia nie zostały w istotny sposób zamówione".
2. Czy negocjować mogę wszystko tj. zapisy umowy, opisy przedmiotu zamówienia (np. ja chce wymiar papieru taki, a Wykonawca zaproponuje inny) , kwotę, gdyż art. 305 ust. 2 mówi, że "a pierwotne warunki zamówienia nie zostały w istotny sposób zamówione".
Dzień dobry, po raz drugi unieważniłam postępowanie i podjęłam decyzje, aby zrobić wolną rękę postępowanie mam podzielone na 3 części,. 1. Czy w przypadku wolnej ręki mogę przekształcić to w jedno zamówienie (3 części podzielić w jedną)? Gdyż art. 305 ust. 2 mówi, że "a pierwotne warunki zamówienia nie zostały w istotny sposób zamówione". 2. Czy negocjować mogę wszystko tj. zapisy umowy, opisy przedmiotu zamówienia (np. ja chce wymiar papieru taki, a Wykonawca zaproponuje inny) , kwotę, gdyż art. 305 ust. 2 mówi, że "a pierwotne warunki zamówienia nie zostały w istotny sposób zamówione".
0
2022-07-06 15:51 0

A.

Anna .....

Fachowiec 315

Moim zdaniem negocjować można tylko cenę, opisu bym nie zmieniała, parametry przedmiotu zamówienia nie powinny być zmienione. Nie przekształcałabym również w jedno zamówienie.
Moim zdaniem negocjować można tylko cenę, opisu bym nie zmieniała, parametry przedmiotu zamówienia nie powinny być zmienione. Nie przekształcałabym również w jedno zamówienie.
0
2022-07-07 08:39 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy