Forum

Powrót Błąd w Informacji do Prezesa

M.

Milena .....

2

Hej,
chyba źle zinterpretowałam zapisy formularza o złożonych ofertach. Pierwsze postępowanie zostało unieważnione, ogłosiliśmy drugie, stosownie do 262 pzp poinformowałam Wykonawców, którzy złożyli oferty w I post-niu o wczęciu kolejnego. W formularzu do Prezesa UZP w SEKCJA IV Informacje o ofertach, ofertach wstępnych, ofertach dodatkowych lub ofertach ostatecznych; Liczba wykonawców, do których zostało skierowane zaproszenie do składania ofert (jeżeli dotyczy): wpisałam liczbę poinformowanych Wykonawców.
Czy to duży błąd? Powinnam to poprawiać czy niekoniecznie? Z góry dzięki.
Hej, chyba źle zinterpretowałam zapisy formularza o złożonych ofertach. Pierwsze postępowanie zostało unieważnione, ogłosiliśmy drugie, stosownie do 262 pzp poinformowałam Wykonawców, którzy złożyli oferty w I post-niu o wczęciu kolejnego. W formularzu do Prezesa UZP w SEKCJA IV Informacje o ofertach, ofertach wstępnych, ofertach dodatkowych lub ofertach ostatecznych; Liczba wykonawców, do których zostało skierowane zaproszenie do składania ofert (jeżeli dotyczy): wpisałam liczbę poinformowanych Wykonawców. Czy to duży błąd? Powinnam to poprawiać czy niekoniecznie? Z góry dzięki.
0
2022-07-14 12:09 0

A.

Anna .....

Fachowiec 315

Myślę, że nie jest to dużym błędem, ale dla spokojności można spróbować sprostować informację i jeszcze raz wysłać z adnotacją sprostowanie
Myślę, że nie jest to dużym błędem, ale dla spokojności można spróbować sprostować informację i jeszcze raz wysłać z adnotacją sprostowanie
0
2022-07-14 14:58 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy