Forum

Powrót Czy powielać ogłoszenie z TED/eNotice także na BZP/e-Zamówienia?

P.

Paweł .....

2

Cześć,
Prowadzę postępowanie powyżej progu UE. Wszcząłem je poprzez przekazanie ogłoszenia do DUUE.
Czy w momencie gdy zostanie ono opublikowane w TED muszę także opublikować ogłoszenie na BZP?
Moja wątpliwość powstała w związku z art. 81 ust. 1 Pzp - chodzi o późniejsze przekazanie informacji do Prezesa UZP.
Czy na e-Zamówieniach muszę zakładać nowe postępowanie, w celu nadania numeru ewidencyjnego przed wysłaniem informacji do Prezesa, czy w ogóle postępowania na BZP nie muszę w takim przypadku zakładać?
A jeśli muszę - to z jaką datą - publikacji ogłoszenia w TED, czy otwarcia ofert po upływie TSO?
Czy ogłoszenie o zamówieniu w takim przypadku też musi być na BZP?
Dzięki....
Cześć, Prowadzę postępowanie powyżej progu UE. Wszcząłem je poprzez przekazanie ogłoszenia do DUUE. Czy w momencie gdy zostanie ono opublikowane w TED muszę także opublikować ogłoszenie na BZP? Moja wątpliwość powstała w związku z art. 81 ust. 1 Pzp - chodzi o późniejsze przekazanie informacji do Prezesa UZP. Czy na e-Zamówieniach muszę zakładać nowe postępowanie, w celu nadania numeru ewidencyjnego przed wysłaniem informacji do Prezesa, czy w ogóle postępowania na BZP nie muszę w takim przypadku zakładać? A jeśli muszę - to z jaką datą - publikacji ogłoszenia w TED, czy otwarcia ofert po upływie TSO? Czy ogłoszenie o zamówieniu w takim przypadku też musi być na BZP? Dzięki....
0
2022-07-18 09:16 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

musisz założyć nowe postępowanie bo inaczej nie wyślesz informacji o ofertach i później nie zrobisz ogłoszenia o wykonaniu umowy. data taka żeby zdązyć inf. o ofertach wysłać. a ogłoszenie o zamówieniu nie robisz dodatkowo w BZP
musisz założyć nowe postępowanie bo inaczej nie wyślesz informacji o ofertach i później nie zrobisz ogłoszenia o wykonaniu umowy. data taka żeby zdązyć inf. o ofertach wysłać. a ogłoszenie o zamówieniu nie robisz dodatkowo w BZP
0
2022-07-18 09:31 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy