Forum

Powrót Tajemnica przedsiębiorstwa.

P.

Paulina .....

28

Witam. Czy wstępne oświadczenie na podstawie art 125 o braku podstaw do wykluczenia, formularz ofertowy oraz JEDZ mogą stanowić tajemnicę przedsiębiorstwa? Czy mogę je udostępnić w związku z wnioskami o udostępnienie ofert ?
Witam. Czy wstępne oświadczenie na podstawie art 125 o braku podstaw do wykluczenia, formularz ofertowy oraz JEDZ mogą stanowić tajemnicę przedsiębiorstwa? Czy mogę je udostępnić w związku z wnioskami o udostępnienie ofert ?
0
2022-07-19 12:16 0

P.

Piotr .....

Fachowiec 512

Wszystko zależy od treści .
Jeśli np. ktoś w JEDZU czy w oświadczeniu wpisze z imienia i nazwiska jakiegoś poszukiwanego specjalistę, którym dysponuje to może. Jeśli to tylko wypełnione oświadczenia na zasadzie spełnia, nie podlega, posiada itd. to wg mnie brak podstaw.
Wszystko zależy od treści . Jeśli np. ktoś w JEDZU czy w oświadczeniu wpisze z imienia i nazwiska jakiegoś poszukiwanego specjalistę, którym dysponuje to może. Jeśli to tylko wypełnione oświadczenia na zasadzie spełnia, nie podlega, posiada itd. to wg mnie brak podstaw.
0
2022-07-19 12:23 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy