Forum

Powrót ponowna ocena ofert

A.

Anna .....

Fachowiec 145

przetarg poniżej, bez wadium. kryterium cena 100 %. Czy jak wykonawca odstąpił od zawarcia umowy, to się robi ponowny ranking ofert ? I następnemu daje się 100 pkt? Czy tyle ile miał poprzednio punktów, czyli np. 78% Cena?
przetarg poniżej, bez wadium. kryterium cena 100 %. Czy jak wykonawca odstąpił od zawarcia umowy, to się robi ponowny ranking ofert ? I następnemu daje się 100 pkt? Czy tyle ile miał poprzednio punktów, czyli np. 78% Cena?
0
2022-07-21 06:44 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

W tym przypadku oferta tego co odstąpił jakby "znikała" z postępowania (nie bierzemy jej pod uwagę).
Ja robię excele do oceny i po usunięciu dotychczas najkorzystniejszej zmieniają mi się punktacje.
Spróbuj przeliczyć wg wzorów które masz w swz i zobaczysz, że też ci się mieni :-)
W tym przypadku oferta tego co odstąpił jakby "znikała" z postępowania (nie bierzemy jej pod uwagę). Ja robię excele do oceny i po usunięciu dotychczas najkorzystniejszej zmieniają mi się punktacje. Spróbuj przeliczyć wg wzorów które masz w swz i zobaczysz, że też ci się mieni :-)
0
2022-07-21 07:37 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy