Forum

Powrót Wykonawca nie może pobrać załącznika

B.

Beata .....

3

Wykonawca poinformował nas, że nie może pobrać załącznika do SWZ i poprosił nas o ponowne zamieszczenie załącznika na platformie Zamawiającego lub wysłanie go Wykonawcy na maila.
Czy mogę wysłać na maila załącznik? Myślę , że platforma miała chwilowy problem - ja pobieram i otwieram załączniki normalnie.
Czy wysyłam tylko jemu, czy zamieszczam jeszcze raz na stronie informując innych , że wpłynęło takie pytanie/prośba. Uważam, że tylko wysyłam na maila, bo to nie jest pytanie do SWZ.
Wykonawca poinformował nas, że nie może pobrać załącznika do SWZ i poprosił nas o ponowne zamieszczenie załącznika na platformie Zamawiającego lub wysłanie go Wykonawcy na maila. Czy mogę wysłać na maila załącznik? Myślę , że platforma miała chwilowy problem - ja pobieram i otwieram załączniki normalnie. Czy wysyłam tylko jemu, czy zamieszczam jeszcze raz na stronie informując innych , że wpłynęło takie pytanie/prośba. Uważam, że tylko wysyłam na maila, bo to nie jest pytanie do SWZ.
0
2022-07-26 08:32 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Nic nie wysyłać, sprawdzić czy działa z kilku komputerów, jeśli ok to poinformować wykonawcę że wszystko jest poprawne, a jesli nie działa to zmienić na prawidłowy.
Nic nie wysyłać, sprawdzić czy działa z kilku komputerów, jeśli ok to poinformować wykonawcę że wszystko jest poprawne, a jesli nie działa to zmienić na prawidłowy.
0
2022-07-26 08:43 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy