Forum

Powrót PRZEDMIOT NIEZGODNY Z OPISEM

M.

Marcjanna .....

3

Dzień dobry,

dziś otworzyłam zapytanie ofertowe z Bazy Konkurencyjności. Wpłynęły 2 oferty na dostawę sprzętu elektronicznego. Jedna za 35 tys, a druga za 39 tys.
Firma od droższej oferty wniosła o udostępnienie tańszej oferty - co oczywiście zrobiłam.
Niestety znalazła jeden niuans w ofercie konkurenta. Wymagaliśmy czyszczenia parowego w kuchence elektrycznej, natomiast została nam zaproponowana kuchenka bez tej funkcji.
Czy ma ktoś pomysł na to, aby tańszą ofertę uratować? Czy od razu oferta w tej części do odrzucenia?
Dzień dobry, dziś otworzyłam zapytanie ofertowe z Bazy Konkurencyjności. Wpłynęły 2 oferty na dostawę sprzętu elektronicznego. Jedna za 35 tys, a druga za 39 tys. Firma od droższej oferty wniosła o udostępnienie tańszej oferty - co oczywiście zrobiłam. Niestety znalazła jeden niuans w ofercie konkurenta. Wymagaliśmy czyszczenia parowego w kuchence elektrycznej, natomiast została nam zaproponowana kuchenka bez tej funkcji. Czy ma ktoś pomysł na to, aby tańszą ofertę uratować? Czy od razu oferta w tej części do odrzucenia?
0
2022-07-26 15:26 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Jeżeli przedmiot jest niezgodny z opisem to nie możecie wybrać takiej oferty. Zawsze można się dopytać wykonawcy.
Jeżeli przedmiot jest niezgodny z opisem to nie możecie wybrać takiej oferty. Zawsze można się dopytać wykonawcy.
0
2022-07-27 07:31 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy