Forum

Powrót Prośba o pomoc. Zamieszczenie ogłoszenia po terminie.

P.

Paulina .....

28

Witam.
Zostałam zobowiązana do uzupełnienia postępowań z roku 2021 o brakujące dokumenty. Moja poprzedniczka nie bardzo przywiązywała wagę do terminów i okazuje się, że np. w postępowaniach unijnych nie ma ogłoszeń o wykonaniu umowy. Próbuje je zamieścić na e-zamówieniach, ale nie powiązuje mi nr ogłoszenia o zamówieniu i o wyniku postępowania z dziennika i ciągle wyskakuje mi błąd. Ogłoszenie o wykonaniu umowy powinno być zamieszczone w październiku czy jest możliwość dodania go po terminie ? Może ktoś miał podobną sytuację.
Witam. Zostałam zobowiązana do uzupełnienia postępowań z roku 2021 o brakujące dokumenty. Moja poprzedniczka nie bardzo przywiązywała wagę do terminów i okazuje się, że np. w postępowaniach unijnych nie ma ogłoszeń o wykonaniu umowy. Próbuje je zamieścić na e-zamówieniach, ale nie powiązuje mi nr ogłoszenia o zamówieniu i o wyniku postępowania z dziennika i ciągle wyskakuje mi błąd. Ogłoszenie o wykonaniu umowy powinno być zamieszczone w październiku czy jest możliwość dodania go po terminie ? Może ktoś miał podobną sytuację.
0
2022-07-29 10:02 0

A.

Agata .....

21

Zdarzało mi się zamieszczać ogłoszenia po terminie więc jest to możliwe. Jeśli to jest postępowanie powyżej progów to należy dodać ręcznie na ezamówieniach numer ogłoszenia z DUUE o wyniku postępowania, chyba że coś się zmieniło na ezamówieniach.
Zdarzało mi się zamieszczać ogłoszenia po terminie więc jest to możliwe. Jeśli to jest postępowanie powyżej progów to należy dodać ręcznie na ezamówieniach numer ogłoszenia z DUUE o wyniku postępowania, chyba że coś się zmieniło na ezamówieniach.
0
2022-07-29 11:06 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy