Forum

Powrót ogłoszenie o wyniku postępowania RNC

M.

Michalina .....

25

Witam, robię ogłoszenie o wyniku postepowania i mam dwa krótkie pytania.

1. Wartość części - daje się tę wartość szacunkową, tak? Netto?
2. Odrzuciłam ofertę z rażąco niską ceną ze względu na bardzo słabe wyjaśnienia. I teraz gdzie wpisać tę ofertę?

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: ?
czy
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: ?
czy tu i tu?

Bo następnie jest punkt, gdzie wpisuje się cenę lub koszt najniższej oferty niepodlegającej odrzuceniu - czyli tu rozumiem nie wpisuje już tej z RNC, bo ją wraz z wyborem najkorzystniejszej oferty odrzuciłam.
Witam, robię ogłoszenie o wyniku postepowania i mam dwa krótkie pytania. 1. Wartość części - daje się tę wartość szacunkową, tak? Netto? 2. Odrzuciłam ofertę z rażąco niską ceną ze względu na bardzo słabe wyjaśnienia. I teraz gdzie wpisać tę ofertę? 6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: ? czy 6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: ? czy tu i tu? Bo następnie jest punkt, gdzie wpisuje się cenę lub koszt najniższej oferty niepodlegającej odrzuceniu - czyli tu rozumiem nie wpisuje już tej z RNC, bo ją wraz z wyborem najkorzystniejszej oferty odrzuciłam.
0
2022-08-01 10:05 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Wartość części - wartość szacunkowa
6.1.6 - wpisujesz liczbe wszystkich otrzymanych ofert
6.1.7 - wpisujesz liczbe odrzuconych jako zawierające RNC

Tu wpisujesz ceną najtańszej, niepodlegającej odrzuceniu.
Wartość części - wartość szacunkowa 6.1.6 - wpisujesz liczbe wszystkich otrzymanych ofert 6.1.7 - wpisujesz liczbe odrzuconych jako zawierające RNC Tu wpisujesz ceną najtańszej, niepodlegającej odrzuceniu.
0
2022-08-01 10:15 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy