Forum

Powrót brak ofert

M.

Monika .....

0

Pierwszy raz mam sytuację, że nie wpłynęły żadne oferty w postępowaniu (widać, że krótko pracuję w tej branży :-)
Moje pytanie jest takie: czy publikować kwotę jaką przeznaczyliśmy, skoro nie ma otwarcia ofert. A drugie pytanie to: czy muszę pisać już dzisiaj pismo na stronę postępowania, że nie wpłynęła żadna oferta i że unieważniamy postępowanie. Proszę o pomoc.
Pierwszy raz mam sytuację, że nie wpłynęły żadne oferty w postępowaniu (widać, że krótko pracuję w tej branży :-) Moje pytanie jest takie: czy publikować kwotę jaką przeznaczyliśmy, skoro nie ma otwarcia ofert. A drugie pytanie to: czy muszę pisać już dzisiaj pismo na stronę postępowania, że nie wpłynęła żadna oferta i że unieważniamy postępowanie. Proszę o pomoc.
0
2022-08-01 12:07 0

W.

Wojciech .....

Fachowiec 814

Kwoty nie musisz bo nie ma otwarcia. Nie musisz pisma już dzisiaj. Nikt nie powiedział, że unieważnienie musi być od ręki.
Kwoty nie musisz bo nie ma otwarcia. Nie musisz pisma już dzisiaj. Nikt nie powiedział, że unieważnienie musi być od ręki.
0
2022-08-01 12:15 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy