Forum

Powrót KRK

S.

Sylwia .....

3

Drodzy Zamawiacze,
mam następujące pytanie:
Mam aktualny wypis z KRS spółki z o.o. (pobrałam sama z KRS jako "Pobierz wydruk informacji aktualnych").
Jako organ uprawniony do reprezentacji podmiotu widnieje zarząd składający się z 2 członków zarządu.
Firma została wezwana do złożenia podmiotowych środków dowodowych w tym KRK i KRS.
Złożono prawidłowe KRK dla tych 2 członków zarządu więc jest OK.
Firma złożyła także KRS w wersji "Pobierz wydruk informacji pełnych" - i tu nagle w zarządzie pojawiają się 2 nowe osoby + prokurent .....
Co zrobić w tej sytuacji gdy mam tak rozbieżne dane w KRS ? Czy wezwać do złożenia KRK dla tych 2 członków zarządu i prokurenta?
Drodzy Zamawiacze, mam następujące pytanie: Mam aktualny wypis z KRS spółki z o.o. (pobrałam sama z KRS jako "Pobierz wydruk informacji aktualnych"). Jako organ uprawniony do reprezentacji podmiotu widnieje zarząd składający się z 2 członków zarządu. Firma została wezwana do złożenia podmiotowych środków dowodowych w tym KRK i KRS. Złożono prawidłowe KRK dla tych 2 członków zarządu więc jest OK. Firma złożyła także KRS w wersji "Pobierz wydruk informacji pełnych" - i tu nagle w zarządzie pojawiają się 2 nowe osoby + prokurent ..... Co zrobić w tej sytuacji gdy mam tak rozbieżne dane w KRS ? Czy wezwać do złożenia KRK dla tych 2 członków zarządu i prokurenta?
0
2022-08-03 07:41 0

A.

Anna .....

Fachowiec 132

Skoro jest to wydruk informacji pełnych, to może te "nowe" osoby są wykreślone. Informacja ta znajduje się w kolumnie po lewej stronie (przy osobie).
Skoro jest to wydruk informacji pełnych, to może te "nowe" osoby są wykreślone. Informacja ta znajduje się w kolumnie po lewej stronie (przy osobie).
0
2022-08-03 08:08 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy