Forum

Powrót Wezwanie Wykonawcy o typ i producenta oprogramowania

M.

Malwina .....

5

Cześć, prowadzę postępowanie na dostawę oprogramowania jestem już na etapie badania złożonych ofert.
OPZ był opisowy, nie żądaliśmy żadnych przedmiotowych środków dowodowych. W formularzu ofertowym też nie żądaliśmy wskazania nazwy/modelu oprogramowania.
Wnioskodawca teraz chciałby żebyśmy wezwali Wykoanwcę do wskazania typu i producenta oprogramowania oraz potwierdzenia na podstawie dokumentacji technicznej producenta spełnienia wszystkich wymagań określonych w OPZ.

Czy w ogóle mogę czegoś takiego ządać na tym etapie postępowania?

Dziękuję za pomoc.
Cześć, prowadzę postępowanie na dostawę oprogramowania jestem już na etapie badania złożonych ofert. OPZ był opisowy, nie żądaliśmy żadnych przedmiotowych środków dowodowych. W formularzu ofertowym też nie żądaliśmy wskazania nazwy/modelu oprogramowania. Wnioskodawca teraz chciałby żebyśmy wezwali Wykoanwcę do wskazania typu i producenta oprogramowania oraz potwierdzenia na podstawie dokumentacji technicznej producenta spełnienia wszystkich wymagań określonych w OPZ. Czy w ogóle mogę czegoś takiego ządać na tym etapie postępowania? Dziękuję za pomoc.
0
2022-08-05 12:17 0

D.

Dominika .....

85

nie ma ku temu przesłanek. Weryfikować będziecie zgodność na etapie dostarczania oprogramowania na zasadzie zgodne/niezgodne z warunkami i albo przyjmujecie i płacicie albo będziecie odsyłać jako niezgodne
nie ma ku temu przesłanek. Weryfikować będziecie zgodność na etapie dostarczania oprogramowania na zasadzie zgodne/niezgodne z warunkami i albo przyjmujecie i płacicie albo będziecie odsyłać jako niezgodne
0
2022-08-05 12:23 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy