Forum

Powrót Podniesienie kwoty na sfinansowanie zamówienia - czy informujemy na stronie postepowania?

K.

Kinga .....

42

Zamawiający początkowo przeznaczył mniejszą kwotę na sfinansowanie zamówienia niż najniższa jaka została złożona przez Wykonawcę najwyżej ocenionego. Zamawiający zdecydował się podnieść kwotę (ma środki) i teraz ?
Czy wystarczy wewnętrzna uchwała dotycząca podwyższenia kwoty i ten dokument jako załącznik do protokołu.
Trzeba to gdzieś publikować?
Nigdy nie publikowaliśmy. Była tylko wewnętrzna ustawa i oficjalne rozstrzygnięcie (wybór najkorzystniejszej oferty).
Na z tego co wiem - nie trzeba.
Zamawiający początkowo przeznaczył mniejszą kwotę na sfinansowanie zamówienia niż najniższa jaka została złożona przez Wykonawcę najwyżej ocenionego. Zamawiający zdecydował się podnieść kwotę (ma środki) i teraz ? Czy wystarczy wewnętrzna uchwała dotycząca podwyższenia kwoty i ten dokument jako załącznik do protokołu. Trzeba to gdzieś publikować? Nigdy nie publikowaliśmy. Była tylko wewnętrzna ustawa i oficjalne rozstrzygnięcie (wybór najkorzystniejszej oferty). Na z tego co wiem - nie trzeba.
0
2022-08-08 13:27 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 472

Nie widzę potrzeby. To wewnętrzne dokumenty Zamawiajacego i w jego interesie jest zabezpieczenie odpowiednich środków. Ja nie zamieszczam.
Nie widzę potrzeby. To wewnętrzne dokumenty Zamawiajacego i w jego interesie jest zabezpieczenie odpowiednich środków. Ja nie zamieszczam.
0
2022-08-08 13:31 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy