Forum

Powrót e-zamówienia ogłoszenie o zmianie ogłoszenia

P.

Paulina .....

28

Witam. Czy działają Wam bez problemu e-zamówienia? Próbuję od kilku minut zamieścić ogłoszenie o zmianie ogłoszenia wprowadziłam zmiany a na końcu mam tylko możliwość zapisania i edytowania nie mam możliwości opublikowania ogłoszenia. Czy może robię coś źle ?
Witam. Czy działają Wam bez problemu e-zamówienia? Próbuję od kilku minut zamieścić ogłoszenie o zmianie ogłoszenia wprowadziłam zmiany a na końcu mam tylko możliwość zapisania i edytowania nie mam możliwości opublikowania ogłoszenia. Czy może robię coś źle ?
0
2022-08-09 11:56 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

(na podstawie ogłoszenia o zamówieniu ale pewnie mechanizm podobny)

Tam w ogłoszeniach jest jakiś kompletnie nieintuicyjny sposób na to publikowanie (zamknij?, zakończ? zatwierdź? i dopiero wtedy publikuj). Jedna z tych opcji nie daje mozliwości opublikowania.
Spróbuj wejść w edycję ogłoszenia i wybrać inną opcję (nie martw się zatwierdzenie ogłoszenia a to nie jego publikacja, można zmienić). Wtedy powinno się pojawić to ostateczne i nieodwołalne "Publikuj" :-)
(na podstawie ogłoszenia o zamówieniu ale pewnie mechanizm podobny) Tam w ogłoszeniach jest jakiś kompletnie nieintuicyjny sposób na to publikowanie (zamknij?, zakończ? zatwierdź? i dopiero wtedy publikuj). Jedna z tych opcji nie daje mozliwości opublikowania. Spróbuj wejść w edycję ogłoszenia i wybrać inną opcję (nie martw się zatwierdzenie ogłoszenia a to nie jego publikacja, można zmienić). Wtedy powinno się pojawić to ostateczne i nieodwołalne "Publikuj" :-)
0
2022-08-09 12:00 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy