Forum

Powrót oferta złożona po otwarciu ofert

A.

Anna .....

0

Witam,
Bardzo proszę o opinię i odpowiedzi . Czy ofertę, która wpłynęła po otwarciu ofert należy:
1. odszyfrować czy pozostawić bez odszyfrowania?
2. na stronie internetowej została zamieszczona informacja z otwarcia, w której nie uwzględniono oferty złożonej po otwarciu, czy zatem należy dodać nowy komunikat o tej ofercie?
3. czy należy tę ofertę uwzględnić w informacji do Prezesa ?

Pozdrawiam
Anna
Witam, Bardzo proszę o opinię i odpowiedzi . Czy ofertę, która wpłynęła po otwarciu ofert należy: 1. odszyfrować czy pozostawić bez odszyfrowania? 2. na stronie internetowej została zamieszczona informacja z otwarcia, w której nie uwzględniono oferty złożonej po otwarciu, czy zatem należy dodać nowy komunikat o tej ofercie? 3. czy należy tę ofertę uwzględnić w informacji do Prezesa ? Pozdrawiam Anna
0
2022-08-10 12:14 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Moja opnia:
ad. 1 Odszyfrować. Po co? - bo musisz odrzucić (czy wasza platforma informuje kto złożył ofertę przed odszyfrowaniem?)
ad. 2 Poprawiłbym z informacją, że oferta została złożona po terminie
ad 3. Ja bym zamieścił (tak jak inne odrzucane oferty).
A przy okazji - czy platformy nie powinny blokować mozliwości złożenia oferty po terminie?
Zaraz sprawdzę, jak to jest na ezamowieniach.
Moja opnia: ad. 1 Odszyfrować. Po co? - bo musisz odrzucić (czy wasza platforma informuje kto złożył ofertę przed odszyfrowaniem?) ad. 2 Poprawiłbym z informacją, że oferta została złożona po terminie ad 3. Ja bym zamieścił (tak jak inne odrzucane oferty). A przy okazji - czy platformy nie powinny blokować mozliwości złożenia oferty po terminie? Zaraz sprawdzę, jak to jest na ezamowieniach.
0
2022-08-10 14:22 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy