Forum

Powrót Jak sobie z tym radzicie? (adres postępowania prowadzonego na ezamówieniach)

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Ile dzisiaj zrobiliście zgłoszeń do helpdesku ezamówień?
ad rem:
Ogłoszenie o zamówieniu sekcja "Udostępnianie dokumentów (4/11) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania". Adres ten jest nadawany automatycznie.
Jest tam informacja, którą - o ile dobrze interpretuję - należy wpisać w pole "Udostępnianie dokumentów (4/11) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej"

Dobrze myślę?
Tyle tylko, że zawartości pola z adresem strony nie mogę skopiować (jest wyszarzone, nie da się zaznaczyć, a przy próbie otwarcia go spod prawego myszy adres jest ucinany i przeglądarka zgłasza błąd 404).
Mogę oczywiście zachować ogłoszenie wpisawszy tam wcześniej jakąś bzdurę (np adres jakieś różowej strony - bo adres musi tam być - to sprawdzają) a potem skopiować go z pliku pdf, otworzyć ponownie ogłoszenie i wkleić ale:

Czy tylko mi wydaje się to po prostu chore???
Abstrahując od tego, że po wybraniu opcji prowadzenia postępowania na ezamówieniach to pole również powinno być uzupełniane automatycznie
A może cos źle zrozumiałem?

btw: to będzie dzisiaj moje drugie zgłoszenie :-|
Ile dzisiaj zrobiliście zgłoszeń do helpdesku ezamówień? ad rem: Ogłoszenie o zamówieniu sekcja "Udostępnianie dokumentów (4/11) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania". Adres ten jest nadawany automatycznie. Jest tam informacja, którą - o ile dobrze interpretuję - należy wpisać w pole "Udostępnianie dokumentów (4/11) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej" Dobrze myślę? Tyle tylko, że zawartości pola z adresem strony nie mogę skopiować (jest wyszarzone, nie da się zaznaczyć, a przy próbie otwarcia go spod prawego myszy adres jest ucinany i przeglądarka zgłasza błąd 404). Mogę oczywiście zachować ogłoszenie wpisawszy tam wcześniej jakąś bzdurę (np adres jakieś różowej strony - bo adres musi tam być - to sprawdzają) a potem skopiować go z pliku pdf, otworzyć ponownie ogłoszenie i wkleić ale: Czy tylko mi wydaje się to po prostu chore??? Abstrahując od tego, że po wybraniu opcji prowadzenia postępowania na ezamówieniach to pole również powinno być uzupełniane automatycznie A może cos źle zrozumiałem? btw: to będzie dzisiaj moje drugie zgłoszenie :-|
0
2022-08-11 14:10 0

M.

Małgorzata .....

Fachowiec 1457

Pewnie jeszcze nie raz się zdziwisz, ale najważniejsze, że można zadawać pytania? :)))
Pewnie jeszcze nie raz się zdziwisz, ale najważniejsze, że można zadawać pytania? :)))
0
2022-08-11 14:51 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy