Forum

Powrót e-zamówienia wrrrr

D.

Dorota .....

Fachowiec 107

jejku bo mnie trafi zaraz... od wczoraj próbuję dodać ogłoszenie na e-zamówieniach i co? iiii nie będę mówić brzydko. Myślę sobie ok, zrobię to rano, ale dalej to samo. Ktoś ma może jakiś patent jak sobie poradzić z kapryśnym systemem? Może trzeba jednak użyć specjalnej przeglądarki i odmówić jakieś magiczne zaklęcie?
jejku bo mnie trafi zaraz... od wczoraj próbuję dodać ogłoszenie na e-zamówieniach i co? iiii nie będę mówić brzydko. Myślę sobie ok, zrobię to rano, ale dalej to samo. Ktoś ma może jakiś patent jak sobie poradzić z kapryśnym systemem? Może trzeba jednak użyć specjalnej przeglądarki i odmówić jakieś magiczne zaklęcie?
0
2022-08-12 07:44 0

Ł.

Łukasz .....

37

Wylogować się, zalogować się ponownie, odkopać zaczęte ogłoszenie w roboczych włączyć edycję i do skutku ale czasem pomaga usunięcie zaczętego, roboczego ogłoszenia i lepiej zacząć wypełniać je od początku.
Przynajmniej ja miałem taki przypadek i pomogło usunięcie roboczego
Wylogować się, zalogować się ponownie, odkopać zaczęte ogłoszenie w roboczych włączyć edycję i do skutku ale czasem pomaga usunięcie zaczętego, roboczego ogłoszenia i lepiej zacząć wypełniać je od początku. Przynajmniej ja miałem taki przypadek i pomogło usunięcie roboczego
0
2022-08-12 08:08 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy