Forum


Powrót Catering - Kryteria oceny ofert

K.

Katarzyna .....

0

Witam, przygotowujemy przetarg na catering. Co poza cena proponujecie podac jako ktyterium oceny ofert? Moze ktoś ma jakis pomysl. Bede wdzieczna za jakies podpowiedzi.
Witam, przygotowujemy przetarg na catering. Co poza cena proponujecie podac jako ktyterium oceny ofert? Moze ktoś ma jakis pomysl. Bede wdzieczna za jakies podpowiedzi.
0
2022-08-12 14:29 0

M.

Marzena .....

Fachowiec 163

U nas drugim kryterium jest jadłospis, z bardzo rozbudowanym opisem za który odpowiada dietetyk. Myślę, że można pokusić się o 100% ceny, o ile określicie w opisie przedmiotu zamówienia wymagania jakościowe odnoszące się do co najmniej głównych elementów składających się na
przedmiot zamówienia. Trudno sobie wyobrazić, żeby postępowanie w tym temacie nie odnosiło się do takich wymagań.
U nas drugim kryterium jest jadłospis, z bardzo rozbudowanym opisem za który odpowiada dietetyk. Myślę, że można pokusić się o 100% ceny, o ile określicie w opisie przedmiotu zamówienia wymagania jakościowe odnoszące się do co najmniej głównych elementów składających się na przedmiot zamówienia. Trudno sobie wyobrazić, żeby postępowanie w tym temacie nie odnosiło się do takich wymagań.
0
2022-08-12 14:42 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy