Forum

Powrót Wprowadzenie postępowania unijnego na platformę e-Zamówienia UZP

K.

Katarzyna .....

28

Postępowanie unijne - przetarg nieograniczony, składanie ofert przez miniPortal/ePuap.
Zarejestrowałam to postępowanie na platformie e-Zamówienia UZP i dodałam numer ogłoszenia o zamówieniu w DUUE.
Postępowanie ma status: w przygotowaniu - czy jest to status prawidłowy? Tak ma pozostać?
W zakładce jest możliwość zmiany statusu na "wszczęte" - ale nie wiem czy ta opcja dotyczy postępowań unijnych prowadzonych nie na platformie e-zamówienia.
Postępowanie unijne - przetarg nieograniczony, składanie ofert przez miniPortal/ePuap. Zarejestrowałam to postępowanie na platformie e-Zamówienia UZP i dodałam numer ogłoszenia o zamówieniu w DUUE. Postępowanie ma status: w przygotowaniu - czy jest to status prawidłowy? Tak ma pozostać? W zakładce jest możliwość zmiany statusu na "wszczęte" - ale nie wiem czy ta opcja dotyczy postępowań unijnych prowadzonych nie na platformie e-zamówienia.
0
2022-08-16 11:36 0

E.

Ewa .....

15

Postępowanie unijne rejestrujesz na e-Zamówienia UZP w celu umożliwienia przesłania informacji z otwarcia ofert do Prezesa i ewentualnie ogłoszenia o wykonaniu umowy - czyli moim zdaniem tak ma zostać.
Postępowanie unijne rejestrujesz na e-Zamówienia UZP w celu umożliwienia przesłania informacji z otwarcia ofert do Prezesa i ewentualnie ogłoszenia o wykonaniu umowy - czyli moim zdaniem tak ma zostać.
0
2022-08-16 13:40 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy