Forum

Powrót zatwierdzenie prac komisji przetargowej - data??

K.

Kinga .....

42

W protokole postępowania w trybie podstawowym
w pkt 24.1. "prace komisji przetargowej (...) zakończyły się w dniu .... "- CO WPISUJECIE, JAKA DATA ?
jest to data zawarcia umowy (ponieważ postepowanie kończy się z datą zwarcia umowy albo unieważnieniem) ? - TAK? Jeśli podział na części to data zawarcia umowy dla ostatniej części?

a co w pkt. 24.2 "prace komisji przetargowej (...) wynik oceny ofert oraz propozycję wyboru albo unieważnienia postępowania ZATWIERDZIŁ w dniu ..." (kierownik zamawiającego).
jaka data?
wcześniejsza? wtedy, kiedy wybór/unieważnienie?

spotkałam się z zastrzeżeniem, że kierownik zamawiającego nie może zatwierdzić zanim się prace skończyły ? Czyli ta sama data?
W protokole postępowania w trybie podstawowym w pkt 24.1. "prace komisji przetargowej (...) zakończyły się w dniu .... "- CO WPISUJECIE, JAKA DATA ? jest to data zawarcia umowy (ponieważ postepowanie kończy się z datą zwarcia umowy albo unieważnieniem) ? - TAK? Jeśli podział na części to data zawarcia umowy dla ostatniej części? a co w pkt. 24.2 "prace komisji przetargowej (...) wynik oceny ofert oraz propozycję wyboru albo unieważnienia postępowania ZATWIERDZIŁ w dniu ..." (kierownik zamawiającego). jaka data? wcześniejsza? wtedy, kiedy wybór/unieważnienie? spotkałam się z zastrzeżeniem, że kierownik zamawiającego nie może zatwierdzić zanim się prace skończyły ? Czyli ta sama data?
0
2022-08-18 09:03 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Ja wpisuje datę wyboru/unieważnienia i tu i tu, mam tak też w regulaminie. Po wyborze/unieważnieniu komisja nic już nie wykonuje.
Ja wpisuje datę wyboru/unieważnienia i tu i tu, mam tak też w regulaminie. Po wyborze/unieważnieniu komisja nic już nie wykonuje.
0
2022-08-18 09:11 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy