Forum

Powrót jak podesć do tematu?

A.

Anna .....

32

Witam,
Postep. -tryb podstawowy bez negocjacji. Wpłynęła oferta, która jest do odrzucenia, bo nie została prawidłowo podpisana. Oprócz tego oferta przewyższa kwotę, jaką Zamawiający ma przeznaczyć na zamówienie. Czy odrzucam ofertę i unieważniam na art. 255 pkt.2) czy na art.255 pkt.3)-oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę jaką zamawiający ma przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. (tak naprawdę tez nie wiem, czy jeżeli oferta byłaby ok to może byśmy jednak zwiększyli środki ..)
Bedę wdzięczna za podpowiedź.
Witam, Postep. -tryb podstawowy bez negocjacji. Wpłynęła oferta, która jest do odrzucenia, bo nie została prawidłowo podpisana. Oprócz tego oferta przewyższa kwotę, jaką Zamawiający ma przeznaczyć na zamówienie. Czy odrzucam ofertę i unieważniam na art. 255 pkt.2) czy na art.255 pkt.3)-oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę jaką zamawiający ma przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. (tak naprawdę tez nie wiem, czy jeżeli oferta byłaby ok to może byśmy jednak zwiększyli środki ..) Bedę wdzięczna za podpowiedź.
0
2022-08-19 12:37 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

szczerze to ja z 255.2 bo przecież w zawiadomieniu podasz że ja odrzuciłaś. 255.3 też wchodzi w gre ale jak dla mnie to wtedy nie sprawdzasz jej i nie informujesz go o odrzuceniu a on myśli że był cacy i że mogliście dołożyć. dlatego polecam odrzucić i unieważnić z 255.2
szczerze to ja z 255.2 bo przecież w zawiadomieniu podasz że ja odrzuciłaś. 255.3 też wchodzi w gre ale jak dla mnie to wtedy nie sprawdzasz jej i nie informujesz go o odrzuceniu a on myśli że był cacy i że mogliście dołożyć. dlatego polecam odrzucić i unieważnić z 255.2
0
2022-08-19 13:08 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy