Forum

Powrót ogłoszenie o zamówieniu

A.

Anna .....

37

omyłkowo w ogłoszeniu o zamówieniu w punkcie : Adres strony internetowej prowadzonego postępowania wybrałam opcję TAK , choć tak naprawdę postępowanie prowadzone jest na komercyjnej platformie. o tym błędzie zorientowałam się dopiero jak chciałam przesłać informacje o złożonych ofertach do Prezesa UZP i nie mogłam.
Mojej pytania:
1. czy kontrola urwie mi za to głowę ? (całe szczęście wpłynęło 5 ofert zatem wykonawcy znaleźli przetarg)
2. jak zamieścić informację do Prezesa?
omyłkowo w ogłoszeniu o zamówieniu w punkcie : Adres strony internetowej prowadzonego postępowania wybrałam opcję TAK , choć tak naprawdę postępowanie prowadzone jest na komercyjnej platformie. o tym błędzie zorientowałam się dopiero jak chciałam przesłać informacje o złożonych ofertach do Prezesa UZP i nie mogłam. Mojej pytania: 1. czy kontrola urwie mi za to głowę ? (całe szczęście wpłynęło 5 ofert zatem wykonawcy znaleźli przetarg) 2. jak zamieścić informację do Prezesa?
0
2022-08-22 16:07 0

W.

Wojciech .....

Fachowiec 814

Nie wiem czy urwie, ale jest to wada bo to, że 5 znalazło nie oznacza że nie mogło znaleźć 25. Skoro jednak już pozamiatane masz dwa wyjścia: albo unieważnić ze względu na wadę albo jechać dalej myśląc że się może uda. Nie wszystkie postępowania są sprawdzane.
Nie wiem czy urwie, ale jest to wada bo to, że 5 znalazło nie oznacza że nie mogło znaleźć 25. Skoro jednak już pozamiatane masz dwa wyjścia: albo unieważnić ze względu na wadę albo jechać dalej myśląc że się może uda. Nie wszystkie postępowania są sprawdzane.
0
2022-08-24 08:15 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy