Forum

Powrót oświadczenie z art. 125 podmiotu udostępniającego

E.

Ewa .....

1

Szanowni Państwo,
w trybie podstawowym bez negocjacji wykonawca złożył ofertę, polega na zasobach podmiotu udostępniającego zasoby (jeszcze nie jestem na etapie oceny, ale widzę, że oferta plasuje się na 3 miejscu), brakuje oświadczenia z art. 125 podmiotu udostępniającego. Czy powinnam przed oceną ofert wezwać do uzupełnienia tego oświadczenia? Nie ma tu procedury odwróconej, ale po co mi to oświadczenie? ;) A jeżeli nie złoży? Odrzucenie z 226 ust. 1 pkt 2 lit c - jako inne oświadczenie? Proszę o pomoc, jak robicie?
Szanowni Państwo, w trybie podstawowym bez negocjacji wykonawca złożył ofertę, polega na zasobach podmiotu udostępniającego zasoby (jeszcze nie jestem na etapie oceny, ale widzę, że oferta plasuje się na 3 miejscu), brakuje oświadczenia z art. 125 podmiotu udostępniającego. Czy powinnam przed oceną ofert wezwać do uzupełnienia tego oświadczenia? Nie ma tu procedury odwróconej, ale po co mi to oświadczenie? ;) A jeżeli nie złoży? Odrzucenie z 226 ust. 1 pkt 2 lit c - jako inne oświadczenie? Proszę o pomoc, jak robicie?
0
2022-09-01 09:58 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

oświadczenia powinny być wszystkie, dlatego proponuję wezwać go o uzupełnienie
oświadczenia powinny być wszystkie, dlatego proponuję wezwać go o uzupełnienie
0
2022-09-01 10:03 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy