Forum

Powrót Szacowanie a droga oferta.

J.

Joanna .....

4

Witam.
Co zrobić gdy oferta jest jeszcze raz większa od szacowania? jedno z zadań, lek potrzebny... wartość szacowania 113,18zł a oferta na 252,29 zł. W ogłoszeniu dałam info że nie unieważnię postepowania, jeśli środki przewyższą kwotę na sfinansowanie. Zaś w innych zadaniach mam niższe kwoty, więc łącznie na całość postępowania mieszczę się w kwocie. Co mam zrobić? proszę o radę.
Witam. Co zrobić gdy oferta jest jeszcze raz większa od szacowania? jedno z zadań, lek potrzebny... wartość szacowania 113,18zł a oferta na 252,29 zł. W ogłoszeniu dałam info że nie unieważnię postepowania, jeśli środki przewyższą kwotę na sfinansowanie. Zaś w innych zadaniach mam niższe kwoty, więc łącznie na całość postępowania mieszczę się w kwocie. Co mam zrobić? proszę o radę.
0
2022-09-02 14:40 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

Jeśli ogłoszono postępowanie z podziałem na części to zamawiający może podjąć decyzje że na tą cześć uniewaznia, a pozostałe jak jest oki rozstrzyga, chyba ze przesunie środki finansowe jeśli je ma do tej kwoty przekraczającą wartość zamawiającego i będzie mól dalej procedować.
Jeśli ogłoszono postępowanie z podziałem na części to zamawiający może podjąć decyzje że na tą cześć uniewaznia, a pozostałe jak jest oki rozstrzyga, chyba ze przesunie środki finansowe jeśli je ma do tej kwoty przekraczającą wartość zamawiającego i będzie mól dalej procedować.
0
2022-09-02 15:01 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy