Forum

Powrót Zamówienie z wolnej ręki

M.

Magdalena .....

0

W trybie podstawowym nie wpłynęła żadna oferta, chcę udzielić zamówienia z wolnej ręki. Co robię po kolei ? Jakie terminy mnie obowiązują?

1. Zapraszam wybranego wykonawcę do negocjacji
2. Od razu podpisuję umowę
3. Zamieszczam w BZP ogłoszenie o wykonaniu umowy

Tak to wygląda czy są jakieś inne obligatoryjne czynności ? Pierwszy raz wolna ręka i nie wiem jak się do tego zabrać
W trybie podstawowym nie wpłynęła żadna oferta, chcę udzielić zamówienia z wolnej ręki. Co robię po kolei ? Jakie terminy mnie obowiązują? 1. Zapraszam wybranego wykonawcę do negocjacji 2. Od razu podpisuję umowę 3. Zamieszczam w BZP ogłoszenie o wykonaniu umowy Tak to wygląda czy są jakieś inne obligatoryjne czynności ? Pierwszy raz wolna ręka i nie wiem jak się do tego zabrać
0
2022-09-06 07:43 0

A.

Anna .....

Fachowiec 388

Ja bym jeszcze przed zaproszeniem dodała wniosek do kierownika z uzasadnieniem dlaczego wolna ręka. I w BZP ogłoszenie o zawarciu umowy :) a potem o wykonaniu :)
Ja bym jeszcze przed zaproszeniem dodała wniosek do kierownika z uzasadnieniem dlaczego wolna ręka. I w BZP ogłoszenie o zawarciu umowy :) a potem o wykonaniu :)
0
2022-09-06 07:46 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy