Forum

Powrót pomyłka w wyborze ogłoszenia

A.

Agnieszka .....

0

Witam,
Od niedawna zajmuję się zamówieniami publicznymi, jest to mój dodatkowy obowiązek.
Przyznaje, że zamówienia publiczne są dla mnie wielkim wyzwaniem w szczególności, że na każdym kroku można strzelić przysłowiową "gafę".
Tak jak też zrobiłam.
Postępowanie w trybie podstawowym, ogłoszenia umieszczane w BZP. Umieściłam Ogłoszenie o wyniku postępowania. Umowa była 3 razy Aneksowana, dwie informacje o zmianie ogłosiłam przez pomyłkę jako zmianę o wyniku postępowania zamiast Ogłoszenie o zmianie umowy.
Co radzicie bym mogła naprawić swój błąd?
Witam, Od niedawna zajmuję się zamówieniami publicznymi, jest to mój dodatkowy obowiązek. Przyznaje, że zamówienia publiczne są dla mnie wielkim wyzwaniem w szczególności, że na każdym kroku można strzelić przysłowiową "gafę". Tak jak też zrobiłam. Postępowanie w trybie podstawowym, ogłoszenia umieszczane w BZP. Umieściłam Ogłoszenie o wyniku postępowania. Umowa była 3 razy Aneksowana, dwie informacje o zmianie ogłosiłam przez pomyłkę jako zmianę o wyniku postępowania zamiast Ogłoszenie o zmianie umowy. Co radzicie bym mogła naprawić swój błąd?
0
2022-09-09 11:06 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

Najlepiej zrobić ogłoszenie o zmianie ogłoszenia żeby naprawic błąd.
Najlepiej zrobić ogłoszenie o zmianie ogłoszenia żeby naprawic błąd.
0
2022-09-09 11:41 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy