Forum

Powrót roboty budowlane - jakie dokumenty

A.

Anna .....

37

Mam przetarg na modernizację kontenerów w których są biura pracowników. Merytoryczny powiedział że nie potrzebuje pozwolenia na budowę ponieważ to modernizacja, czy to prawda że nie potrzeba w takiej sytuacji pozwolenia?
Mam przetarg na modernizację kontenerów w których są biura pracowników. Merytoryczny powiedział że nie potrzebuje pozwolenia na budowę ponieważ to modernizacja, czy to prawda że nie potrzeba w takiej sytuacji pozwolenia?
0
2022-09-12 12:35 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

A dlaczego to cię interesuje?
IMHO dla procedury przetargowej to nie ma znaczenia (wydaje mi się, może się mylę?)
ew. kwestie do umowy, (rozumiem, że wzór umowy przedstawiają merytoryczni?) jakiś rozliczenia powiązane z zakończonymi procedurami uzyskania pozwolenia na użytkowanie ale z tego co wiem, przy remontach to akurat nie jest potrzebne.
A dlaczego to cię interesuje? IMHO dla procedury przetargowej to nie ma znaczenia (wydaje mi się, może się mylę?) ew. kwestie do umowy, (rozumiem, że wzór umowy przedstawiają merytoryczni?) jakiś rozliczenia powiązane z zakończonymi procedurami uzyskania pozwolenia na użytkowanie ale z tego co wiem, przy remontach to akurat nie jest potrzebne.
0
2022-09-12 13:07 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy