Forum

Powrót zamieszczenie SWZ i innych dokumentów do postępowania unijnego

M.

Małgorzata .....

99

16.09.2022 wysłałam ogłoszenie do publikacji w DUUE i trzymałam mejla z PDF formularza, a nic nie ma o tym kiedy będzie publikacja. Jest 20.09 i nic, ani mejla a ni ogłoszenia w TED. Czy powinnam coś zamieszczać sama?
16.09.2022 wysłałam ogłoszenie do publikacji w DUUE i trzymałam mejla z PDF formularza, a nic nie ma o tym kiedy będzie publikacja. Jest 20.09 i nic, ani mejla a ni ogłoszenia w TED. Czy powinnam coś zamieszczać sama?
0
2022-09-20 09:41 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

powinnaś otrzymać zwrotkę z potwierdzeniem przyjęcia ogłoszenia i tam jest planowana data. potem przyjdzie druga o publikacji. (przychodzi rano w dniu publikacji). jeśli to ogłoszenie o zamówieniu to z publikacją na stronie należy czekać do publikacji ogłoszenia w TED.
Jeśli czasem nie masz zwrotki to może się nie wysłało :)
powinnaś otrzymać zwrotkę z potwierdzeniem przyjęcia ogłoszenia i tam jest planowana data. potem przyjdzie druga o publikacji. (przychodzi rano w dniu publikacji). jeśli to ogłoszenie o zamówieniu to z publikacją na stronie należy czekać do publikacji ogłoszenia w TED. Jeśli czasem nie masz zwrotki to może się nie wysłało :)
0
2022-09-20 09:44 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy