Forum

Powrót Podpisywanie karty gwarancyjnej przez Wykonawcę

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Zauważyłem u wielu wykonawców, że do wzoru umowy np. na roboty budowlane dołączają kartę gwarancyjną którą podpisuje wykonawca.
Jak praktykujecie moment podpisywania takiej karty przez Wykonawcę? Czy to wraz z umową, czy dopiero po realizacji umowy (np. wraz z protokołem odbioru)?
Zauważyłem u wielu wykonawców, że do wzoru umowy np. na roboty budowlane dołączają kartę gwarancyjną którą podpisuje wykonawca. Jak praktykujecie moment podpisywania takiej karty przez Wykonawcę? Czy to wraz z umową, czy dopiero po realizacji umowy (np. wraz z protokołem odbioru)?
0
2022-09-28 14:46 0

M.

Małgorzata .....

99

u nas zbieramy wraz z umową, a raczej przed jej podpisaniem żądamy, aby wiedzieć jakie będą przyszłe warunki korzystania z gwarancji i czy spełnia zapisy dokumentów z postępowania np. swz.
u nas zbieramy wraz z umową, a raczej przed jej podpisaniem żądamy, aby wiedzieć jakie będą przyszłe warunki korzystania z gwarancji i czy spełnia zapisy dokumentów z postępowania np. swz.
0
2022-09-28 14:52 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy