Forum

Powrót Komisja przetargowa

N.

Natalia .....

3

Witam,
w jakim momencie powołać powinno się komisję przetargową (chodzi mi o moment w postępowaniu)?
Komisja powołana do przeprowadzenia postępowania. Czy w dniu ogłoszenia postępowania czy np. w dniu otwarcia ofert?
My w naszej jednostce zawsze powołujemy w momencie ogłoszenia ale ostatnio spotkałam się z jednostką, która powołała z dniem otwarcia ofert.
Wtedy też zbieramy oświadczenia członków komisji o niekaralności itd.
Nie wiem jak powinno być tak na prawdę, dlatego proszę o opinię bardziej doświadczonych.
Witam, w jakim momencie powołać powinno się komisję przetargową (chodzi mi o moment w postępowaniu)? Komisja powołana do przeprowadzenia postępowania. Czy w dniu ogłoszenia postępowania czy np. w dniu otwarcia ofert? My w naszej jednostce zawsze powołujemy w momencie ogłoszenia ale ostatnio spotkałam się z jednostką, która powołała z dniem otwarcia ofert. Wtedy też zbieramy oświadczenia członków komisji o niekaralności itd. Nie wiem jak powinno być tak na prawdę, dlatego proszę o opinię bardziej doświadczonych.
0
2022-10-03 13:39 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

jak do przeprowadzenie postępowania to bym powołał z momentem ogłoszenia a nawet można wcześniej :) jeśli ktoś z komisji szykuje ogłoszenie
jak do przeprowadzenie postępowania to bym powołał z momentem ogłoszenia a nawet można wcześniej :) jeśli ktoś z komisji szykuje ogłoszenie
0
2022-10-03 13:42 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy