Forum

Powrót odwołanie od treści ogłoszenia i swz

A.

Anna .....

Fachowiec 428

Moje pierwsze odwołanie. Powiedzcie proszę, czy przy odwołaniu od treści ogłoszenia zamieszczam je wyłącznie na stronie z wezwaniem d przystąpienia? Na tym etapie postępowania nie ma wykonawców, którzy zadali pytania ani ujawnili się w inny sposób.
pytanie 2: czy powinnam wysłać dokumenty postępowania do kio? Czy tylko jeżeli do mnie wystąpią, czy też korzystają z dokumentów na stronie? Nie znalazłam nic w ustawie na ten temat.
Moje pierwsze odwołanie. Powiedzcie proszę, czy przy odwołaniu od treści ogłoszenia zamieszczam je wyłącznie na stronie z wezwaniem d przystąpienia? Na tym etapie postępowania nie ma wykonawców, którzy zadali pytania ani ujawnili się w inny sposób. pytanie 2: czy powinnam wysłać dokumenty postępowania do kio? Czy tylko jeżeli do mnie wystąpią, czy też korzystają z dokumentów na stronie? Nie znalazłam nic w ustawie na ten temat.
0
2022-10-04 08:19 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

od ogłoszenie nie miałem ale postaram się odpowiedzieć:
ad. 1 Tak. na stronę
ad. 2. KIO cię powinno poprosić o informacje i wtedy będziesz wiedzieć co i jak. z reguły pierwsze dotyczy wart. szac, terminu ogłoszenia itp.
Potem wołali o reszte:), a szczegóły to pewnie dopowiedzą pozostali co maja z tym częściej do czynienia :)
od ogłoszenie nie miałem ale postaram się odpowiedzieć: ad. 1 Tak. na stronę ad. 2. KIO cię powinno poprosić o informacje i wtedy będziesz wiedzieć co i jak. z reguły pierwsze dotyczy wart. szac, terminu ogłoszenia itp. Potem wołali o reszte:), a szczegóły to pewnie dopowiedzą pozostali co maja z tym częściej do czynienia :)
0
2022-10-04 08:35 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy