Forum

Powrót Wolna ręka po przetargu nieograniczonym

B.

Barbara .....

0

Witam,
proszę o podpowiedz, wolna ręka to zdecydowanie nie moja mocna strona
Postępowanie prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego z podziałem na 4 części. Jedną część na kwotę 3000 zł unieważniłam ze względu na brak ofert. Na pozostałe 3 już mam podpisane umowy.
Czy na unieważnioną część mam zastosować wolna rękę (art. 215 ust. 1 pkt 6) czy procedura zgodnie z regulaminem ze względu na kwotę?
Witam, proszę o podpowiedz, wolna ręka to zdecydowanie nie moja mocna strona Postępowanie prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego z podziałem na 4 części. Jedną część na kwotę 3000 zł unieważniłam ze względu na brak ofert. Na pozostałe 3 już mam podpisane umowy. Czy na unieważnioną część mam zastosować wolna rękę (art. 215 ust. 1 pkt 6) czy procedura zgodnie z regulaminem ze względu na kwotę?
0
2022-10-04 11:51 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

chyba chodziło o 214.1.6 :), a co do meritum to jak dla mnie spokojnie regulamin. taka malutka część spokojnie też mogła poprzednio zostać wydzielona na podst. 30.4
chyba chodziło o 214.1.6 :), a co do meritum to jak dla mnie spokojnie regulamin. taka malutka część spokojnie też mogła poprzednio zostać wydzielona na podst. 30.4
0
2022-10-04 11:58 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy